Roulette strategie

Roulette strategie

Als je met grote bedragen speelt staat er meer op het spel. Maar aan de andere kant kan je ook meer geld winnen. Je speelt niet mee om € 0,35 te winnen, maar ook € 3500 of meer te winnen. Als je met grote bedragen speelt is het fijn als je het risico op verlies zoveel mogelijk kan beperken. Dit kan je doen door met een Roulette strategie te gaan spelen. Je kan de winkansen flink verhogen met een goede tactiek, bijvoorbeeld de Tarsoj strategie. Je doet nu namelijk niet meer zomaar wat, maar je bent bewust bezig om volgens een bepaalde methode te spelen om te winnen.

Probeer je strategie hier uit

Strategie op basis van inzet

De belangrijkste schakel om te winnen met roulette is door op een bepaalde manier in te zetten. Roulette is een spel met een hoog uitbetalingspercentage. Als je bijvoorbeeld meteen het juiste nummer raad win je 35 keer je inzet. Maar het is logisch dat het uitbetalingspercentage zo hoog is omdat de kans dat je het in één keer juist raad heel klein is. Je zal er dus rekening mee moeten houden dat je een paar keer verliest voordat je wint. Dit maakt de inzet zo bepalend voor je strategie. Je moet incalculeren dat je verliest, maar wel genoeg overhouden om er uiteindelijk nog winst van te maken. Dit punt kan je alleen bereiken door op een bepaalde manier in te zetten en je budget goed te verdelen.

Winnen met roulette

Martingale laat je altijd winnen

Een Roulette strategie waar je eigenlijk altijd mee wint is de Martingale strategie. Alleen je moet wel aan twee voorwaarden voldoen. Je moet voldoende budget hebben en aan een roulette tafel spelen met maximale limieten. Je inzet kan bij deze strategie vrij snel oplopen. Daar moet je budget tegen bestand zijn, maar ook het limiet van de tafel. Bij live roulette kom je vaak tafels tegen met een minimale inzet van € 1 en een maximale van € 75.000. Dit is natuurlijk ideaal als je volgens Martingale wil gaan inzetten.

Hoe werkt Martingale?

Begin met het inzetten van een bedrag dat je een aantal keren kan verdubbelen en dat je wil winnen. Je basis inzet wordt namelijk meestal je winst tenzij het heel goed gaat en je direct een paar keer wint. Je kiest bijvoorbeeld € 10 als basis inzet. Deze zet je in op de enkelvoudige kansen. Dit kan even/oneven of zwart/rood zijn. Het gene dat je uitkiest hou je voorlopig tot je wint aan vast.

Kies bijvoorbeeld rood en je zet hier € 10 op in. De volgende ronde valt zwart. Nu zet je € 20 in op rood. Helaas valt weer zwart. je zet nu € 40 in op rood. Helaas is het weer zwart. Je zet nu € 80 in op rood. Dit keer valt rood en win je € 160. Je werkelijke winst minus je inzet is € 10. Zolang je financieel en qua limiet kan blijven verdubbelen win je altijd. Het kan natuurlijk ook dat rood nu een paar keer achter elkaar valt. Je wint dan elke ronde € 10. Binnen een paar rondes kan je winst hoog oplopen.

James Bond

James Bond strategie

Een andere manier om te spelen is door als James Bond in te zetten aan de roulette tafel. Bij deze variant spreid je kansen en heb je waarschijnlijk een minder groot budget nodig als bij Martingale. Je hebt voor deze manier van spelen minimaal een budget van € 200 nodig. Alleen high rollers kunnen bij deze strategie dus aanschuiven.

Je verdeelt hierbij € 140 over de nummers 19 tot 36. Je verdeelt € 50 over de nummers 13 tot en met 18 en je zet € 10 in op de nul. Stel 20 valt en je hebt hier € 10 op ingezet. Dan win je € 350. Minus je totale inzet is je winst € 150. Als je dit een paar rondes pakt heb je een leuk bedrag te pakken. Let wel op net als bij andere strategieën moet je soms even volhouden om op winst uit te komen. De James Bond kan je dus veel kosten, maar ook een hoop geld opleveren. Heb je voldoende budget? Dan kan je zelfs je inzet verdubbelen naar bijvoorbeeld € 400 verdeeld over de nummers. Als je dan wint pak je nog meer geld per ronde.

Waarom heb je veel geld nodig voor strategieën?

Voor bijna elke Roulette strategie die je leest heb je een groot budget nodig. Dit komt doordat je aan een bepaalde inzet soms rondes lang moet vasthouden zonder te winnen. Maar het moment dat je wint pak je meteen een grote winst. Alleen je wil dan niet maar een inzet van € 0,01 hebben want dan is je winst nog maar een paar cent. Je wil meteen een grote klapper maken en daarom zet je juist wat hoger in, dan je normaal zou doen. Door je geld met strategieën te verdelen is het risico dat je verliest ook meteen een stuk kleiner.

18plus
© 2024 | Maximale roulette inzet
€250 + 100 FS